Nyomtatható címkék, etikettek

Az Ön egyedi igényei szerint bármilyen címkét rendelhet bármilyen ragasztóval. Legyen az “sima” vagy thermo papír, esetleg műanyag (szintetikus PVC, PP, PE, stb.) fólia, mi össze tudjuk kombinálni akár a visszaszedhető, a mélyhűtésre alkalmas, de akár a vízzel oldható ragasztóval is.


Előrenyomott címkék

Ha színes vagy előrenyomott címkét szeretne, akkor is keressen minket bizalommal. Ha nincs még kész a grafikája, akkor grafikusunk örömmel segít, és akár vonalkód nyomtatását is vállaljuk.


Kiadványok

A 21. Század digitalis világában újra hatalmas értékkel bírnak az igényesen megtervezett és kitűnő minőségben előállított nyomtatott kiadványok, termékkatalógusok. A nyomtatott kiadvány a legjobb választás, ha céges bemutatkozó vagy terméktájékoztató anyag elkészítését tervezi. Prospektusok, termékkatalógusok, flyerek, garanciafüzetek, prospektusok… legyen szó különböző marketing kiadványokról, az egyszerűtől az exkluzív megjelenésűig, cégünk -teljes körű szolgáltatást nyújtva- örömmel áll rendelkezésére.

(katalógusok, prospektusok, garancia füzetek)


Vulkanizációs címkék

Gumi gyártásnál használt, előrenyomott, magas hőfok-tűrő speciális címkék. A vonalkód vulkanizálás (200+ celsius) után is tiszta és olvasható, a címke levehetlen a gumiról.


Festékszalagok

Nyomtatója technikai adatai és a nyomtatni kívánt alapanyag határozza meg, hogy milyen festékszalagra van szüksége. Legyen az wax, resin, vagy wax-resin, tőlünk megrendelheti.


Karton Termékek

Egyedi, hullámkartonból készült termékek (displayek, dobozok, csomagolóeszközök, 3-, 5-, 7 rétegű) vagy kartonpapírtekercsekből (120-300 gr/m2) minden igényt ki tudunk elégíteni.


Molinó

A molinó egy igazán strapabíró digitális nyomdai reklámeszköz, jelenleg az egyik legnépszerűbb megoldás a reklámiparban. Kiváló reklámfelület, mivel tartós, felfüggesztése, kihelyezése, kicserélése nagyon is egyszerű. A nyomtatást követő különböző konfekcionálási módoknak köszönhetően rengeteg felhasználási területen alkalmazható. Ringlizés, visszahajtás, bújtató létrehozásával a ponyva kifeszíthető, lógatható vagy akár keretbe szerelhető. Igény szerint a ponyvát konfekcionáljuk, méretre vágjuk vagy kiszereljük. Cégünk ehhez a termékhez teljes körű kivitelezést kínál a grafikai tervezéstől a termék kihelyezésig.


Pop-up falak

Pop-up sajtófalak, háttérfalak széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Kínálatunkban megtalálható az íves, illetve egyenes fal, pop-up torony, és legújabb termékünk a textilből készült pop-up fal, amely exkluzív megjelenésének köszönhetően egy jól átgondolt grafikával könnyedén megkülönböztetheti cégét a versenytársaktól. Akár a kiemelkedő megjelenés, akár az alacsony költség a döntő tényező, kínálatunkban biztosan megtalálja az optimális megoldást.


Továbbiak megjelenítése